La policia identifica el presumpte autor del tiroteig al cementeri de Torrent

Els agents han reforçat la presència policial al barri del Xenillet per a evitar revenges entre famílies 

Dos persones han mort a Torrent a causa d'un tiroteig que s'ha produit al cementeri de la localitat / À Punt NTC

La policia busca un veí de 45 anys del barri del Xenillet de Torrent (Horta Sud) com a presumpte autor del tirs que han provocat la mort de dues persones al cementeri de la localitat. Segons han confirmat fonts de l’operatiu policial desplegat al barri es busca un home. La Policia Nacional investiga si podria tractar-se d'un nou enfrontament entre les dos famílies del barri de Xenillet de Torrent, que ja protagonitzaren un tiroteig semblant l'any 2016. En un comunicat, l'Ajuntament de Torrent parla obertament d'una disputa entre clans. L'agressió va motivar la mediació de la comunitat gitana de Torrent, que va decretar l'expulsió de l'altra família del barri del Xenillet, on residien les dues parts.

En declaracions a À Punt Notícies, el responsable de l’operatiu policial al Xenillet, José Luis Fluixà, ha explicat en el barri hi ha “molta tensió” i que confia que “siga la llei la que actue i que no hi ha cap revenja”. Al respecte ha indicat que s’ha reforçat la presència de la Policia Local i la Policia Nacional per a evitar que les coses es compliquen més encara.

Aquest dilluns dues persones han mort i una altra ha resultat ferida greu per un impacte de bala. Els dispars han matat un home de 45 anys i han ferit el seu fill de 20, que ha sigut traslladat a l'Hospital General de València.

L'altra víctima, un home de 78 anys sense vincle amb els anteriors, hauria mort per l'impacte d'un bala perduda tot i que inicialment s'havia informat d'un infart com a causa del decés. Sembla que l'home s'havia avançat a la família per posar-li flors a la dona, que havia mort feia poc.

El tiroteig s'ha produït vora les 10:20 del matí d'aquest dilluns de Tots Sants, quan el cementeri rebia les primeres visites.

També et pot interessar

stats