El pont del 15 d'agost acaba amb dos accidents mortals a la Comunitat Valenciana

Segons la DGT, quinze persones han perdut la vida en les carreteres espanyoles, entre les quals, set motoristes i dos vianants

Imatge d'arxiu dels cotxes en l'A3 en direcció a València
Imatge d'arxiu dels cotxes a l'A-3 en direcció a València / Europa Press

L'operació especial de trànsit del pont del 15 d'agost tanca amb quinze morts en les carreteres, tres de les quals a la Comunitat Valenciana.

Un dels accidents mortals es va produir el 18 d'agost a Benimassot (Comtat), on una dona de 54 anys i un home de 50 van perdre la vida en eixir-se la moto de la carretera a la CV-720.

L'altre es va produir a la Vila Joiosa (Marina Baixa), on un cotxe va atropellar una dona de 45 anys a la carretera CV-759.

Segons ha informat la DGT, de les persones que han perdut la vida a les carreteres dins de l'operació especial de trànsit, set han sigut motoristes i dos, vianants. Estes dades eleven a 725 les morts en accidents de circulació de l'any.

A més dels accidents de Benimassot i la Vila Joiosa, hi ha hagut sinistres mortals a Berlanga (Badajoz), Calvià (Illes Balears), Jorba (Barcelona), Dumbría (Corunya), Granada, Seros (Lleida), Azofra (Rioja), Aranguren (Navarra), A Rúa (Ourense), Villar del Buey (Zamora) i Bubierca (Saragossa).

El dia amb més sinistralitat va ser dissabte, amb cinc morts, seguit del dijous amb tres morts per accidents.

Des de l'inici de l'any, el mes de juliol és fins al moment el més tràgic en les carreteres, amb 110 morts, seguit de juny, amb 106 persones mortes per accidents de trànsit.

En el cas de la Comunitat Valenciana, a més, hi ha hagut almenys dos víctimes mortals més: una, dissabte de matinada a Gilet, i l'altra, divendres, quan una dona va morir atropellada al centre de València per un camió de repartiment.

També et pot interessar

stats