La preemergència per pluja i tempestes s'estén a tota la Comunitat Valenciana

També s'han activat avisos de nivell groc per vents i fenòmens costaners en tota la província de Castelló, l'interior nord i litoral nord de València i tota la costa d'Alacant

Una dona es protegeix de la pluja en la ciutat de València
Una dona es protegeix de la pluja en la ciutat de València / Juan Carlos Cárdenas

El Centre de Coordinació d'Emergències ha ampliat la preemergència nivell taronja per pluja i tempestes al conjunt de tot el territori valencià, segons ha informat l'1-1-2CV en les xarxes socials.

Paral·lelament, l'autonomia té activats també avisos de nivell groc per vents i fenòmens costaners a tota la província de Castelló, l'interior nord i litoral nord de la de València i tota la costa de la d'Alacant. Avisos que estan actius fins a les 09:59 hores del diumenge.

Per al diumenge, el Centre de Coordinació d'Emergències ha activat el risc de nivell groc per vents en tota la província de Castelló i interior nord i litoral nord de la de València. També ha establit risc nivell groc per fenòmens costaners en tota la província de Castelló, tota la de València i tot el litoral de la d'Alacant.

Per la seua part, l'Agència Estatal de Meteorologia (Aemet) també ha actualitzat els avisos de nivell taronja, activats des de la primera hora d'aquest dissabte per pluja i tempestes en tota la Comunitat Valenciana. Aquest dissabte, és a la zona del litoral nord i al Golf de València on poden acumular-se en una hora 40 mm, i fins a 60-70 mm en tres o quatre hores, com ja està passant en algunes poblacions de la Plana Alta com Vilafamés o Borriol. L'avís per nivell taronja es traslladarà diumenge a l'interior de la Comunitat Valenciana i a les comarques del sud.

La pluja pot anar acompanyada de pedra i de ratxes molt fortes de vent.

També et pot interessar

stats