Presó sense fiança per a un dels tres detinguts per la violació grupal a València

El jutjat acorda presó eludible amb fiança de 5.000 euros per al segon detingut i llibertat provisional per al tercer

Un agent de la Policia Nacional de València (arxiu)
Un agent de la Policia Nacional de València (arxiu) / Rober Solsona (Europa Press)

El jutjat d'instrucció número 20 de València ha ordenat presó provisional, comunicada i sense fiança per a un dels tres detinguts com a sospitosos de l'agressió sexual grupal denunciada per una jove en l'Oficina de Denúncies i Atenció a la Dona (ODAM) a València el 28 d'octubre. La víctima, de 18 anys, va denunciar que un grup de joves la va envoltar en un descampat enfront d'una discoteca del barri de la Malva-rosa i, aprofitant que estava drogada, la van agredir sexualment.

Segons ha informat el Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana (TSJCV), el jutge en funcions de guàrdia d'incidències va ordenar aquesta mesura dissabte passat, quan van traslladar els detinguts a les dependències judicials.

Respecte al segon dels arrestats, el jutge va ordenar presó provisional però eludible amb una fiança de 5.000 euros. Aquest detingut ha quedat en llibertat provisional, condicionada al fet que pague la fiança imposada. Finalment, el tercer sospitós ha quedar en llibertat provisional.

El magistrat va acordar per als dos detinguts que estan en llibertat provisional una mesura d'allunyament i prohibició de comunicació respecte de la víctima. Els tres individus han quedat investigats en una causa oberta per un delicte d'agressió sexual.

La jove de díhuit anys va denunciar que un grup de joves la va envoltar en un descampat enfront d'una discoteca del barri de la Malva-rosa i, aprofitant que estava drogada, la van agredir sexualment.

També et pot interessar

stats