Presó provisional, comunicada i sense fiança per al presumpte autor de la mort violenta al barri de Natzaret de València

A l'home el van detindre dijous agents de la Policia Nacional

Moment de la detenció del presumpte autor de l'assassinat del barri de Natzaret, a València
Moment de la detenció del presumpte autor de l'assassinat del barri de Natzaret, a València / Policia Nacional

El jutjat d'instrucció número 12 de València, en funcions de guàrdia, ha decretat presó provisional, comunicada i sense fiança per al detingut dijous passat com a presumpte autor de l'apunyalament mortal d'un home al barri de Natzaret de València, més concretament al pont de les Moreres.

Al detingut, de 31 anys, l'investiguen en una causa oberta per un delicte d'homicidi, sense perjuí d'ulterior qualificació segons avance la investigació, que assumirà el jutjat d'instrucció número 7 de València.

Els fets van succeir dimarts al voltant de les 20:30 hores, quan agents de seguretat ciutadana van acudir amb urgència al pont del tramvia que uneix el barri de Natzaret amb la zona de l'Oceanogràfic de València per una telefonada que alertava d'un home que havia resultat ferit de gravetat per arma blanca.

La víctima, un home de quaranta anys, presentava ferides sagnants al coll. Efectius sanitaris desplaçats al lloc dels fets van intentar reanimar-lo, però finalment només van poder certificar la defunció.

A continuació, els agents del grup d'homicidis de la Prefectura Superior de Policia de la Comunitat Valenciana van iniciar una investigació per a localitzar l'autor de l'agressió.

La intensa recerca dels agents de la Policia Nacional va donar com a resultat la localització del presumpte autor de l'homicidi, d'origen espanyol i amb antecedents policials, al voltant de les 22:30 hores de dijous per agents del Grup de Resposta Immediata a la Criminalitat, en reconéixer-lo al passeig de Neptú de València.

També et pot interessar

stats