Els problemes respiratoris d'una dona de 84 anys de la Vall d'Uixó destapen una casa plena de cocaïna i marihuana

La dona va demanar ajuda per la finestra i, en entrar els agents, es van adonar que els problemes que presentava eren per inhalació de vapors de les drogues que tenia

Partida de droga iaia Vall d'Uixó
Partida intervinguda al domicili de l'anciana / Guàrdia Civil

La petició d'ajuda d'una dona de la Vall d'Uixó, de 84 anys, amb dificultats per a respirar, va acabar destapant una casa on es custodiava marihuana, haixix i cocaïna a la Vall d’Uixó. Els fets es produïren el 23 de juliol i se la van trobar els agents d'aquesta localitat de la Plana Baixa que feien tasques de vigilància durant la jornada electoral.

Els agents van ser requerits a través d'una finestra per una dona major que presentava dificultats per a respirar. Ja dins del domicili i després de prestar-li l'auxili requerit, els agents es van adonar que presentava dificultats per a respirar per la inhalació dels vapors i partícules en suspensió que emanaven de les substàncies estupefaents que tenia a casa.

També una arma de foc

En total, s’han intervingut 1.500 grams de cocaïna, 250 grams de substàncies per a adulterar-la, 60 grams d'haixix i 2 quilos de marihuana que la dona assegurava desconéixer que es tractara de substàncies estupefaents.

A més, amb la droga es va trobar un revòlver amb quatre cartutxos i una bàscula de precisió, per la qual cosa finalment es va procedir a la detenció de l'octogenària per un delicte contra la salut pública i tinença il·lícita d'armes. El jutjat de primera instància i instrucció 6 de Nules s'ha fet càrrec del cas.

També et pot interessar

stats