Quatre detinguts per la violació en grup de la turista espanyola a l'Índia

La parella atacada a la tenda de campanya es troba sota la protecció del govern mentre continuen les investigacions

La parella, resident a València, durant el seu viatge a l'Índia / @vueltaalmundoenmoto

La parella espanyola atacada al nord-est de l'Índia, la dona a qui van violar en grup i el marit, a qui van colpejar greument, han sigut traslladats a una "casa de seguretat" del govern regional mentre es duen a terme les investigacions i continua la cerca dels presumptes implicats.

La nit de divendres la van passar a l'hospital, on van rebre tractament mèdic, i per a la nit de dissabte van ser traslladats a aquest establiment del govern, una casa d'hostes per a funcionaris del govern indi en viatge oficial, en una ubicació sense revelar per a augmentar-ne la seguretat.

La parella, que es trobava de vacances fent un viatge en moto, continua al districte de Dumka, on va ocórrer l'atac, mentre es desenvolupa la investigació i la policia busca les persones involucrades en l'assalt i la violació en grup, unes set, segons ha relatat la parella en les seues xarxes socials. Es tracta d’una regió remota que es considera perillosa per l’activitat armada.

De moment, només han confirmat la detenció de quatre dels implicats que, segons la policia, han admés els fets, si bé les autoritats no han precisat en quins delictes accepten haver participat.

A l’hospital on rebien tractament, van explicar que els van atacar al voltant de la mitjanit a la tenda on anaven a dormir i que els van colpejar i amenaçar. Un grup d'homes va violar la dona i, a l'home, d'origen valencià, el van amenaçar de mort i li van pegar patades per tot el cos, segons publicaren en el seu compte d'Instagram, que té més de 160.000 seguidors.

La policia ha demanat a les víctimes evitar declaracions públiques per a no afectar la investigació, motiu pel qual han despublicat els vídeos amb el relat dels fets.

L'ambaixada d'Espanya a l'Índia s'ha posat en contacte amb les autoritats del país i ha enviat personal consultar fins a la regió.

També et pot interessar

stats