Quatre forns valencians competeixen a Madrid per a ser els millors d'Espanya
IFEMA acull la Fira de la pastisseria, la forneria i la gelateria amb una elevada representació de professionals valencians
Torna la cita més important per als pastissers, forners, gelaters, xocolaters i fariners de tot Espanya. InterSICOP 2022 se celebra aquest cap de setmana en IFEMA (Madrid) i en la programació s'inclou un campionat en què nou professionals es juguen el títol de millor artesà del país.
La Comunitat Valenciana és la que més participants aporta al desafiament amb quatre mestres del forn. Antonio Garcia, del forn Blanch de Castelló de la Plana; Adrián Muñoz, del Forn San Bartolomé de València; Raquel López Van Beek, de l'Obrador Beekery d'Alacant i Gustavo Orts, de La Tahona – El Corte Inglés també d'Alacant, tots ells s'enfronten en aquest repte en què hauran de preparar les seues creacions amb pa i brioixeria i, a més, fer-ho a través d'una peça artística que represente la seua comunitat.
Tot un esdeveniment que torna a celebrar-se després de dos anys de pandèmia.