Renfe ofereix mig milió de places d'AVE i Llarga Distància per a este cap de setmana

Els corredors de més oferta i demanda durant l'estiu han sigut entre Madrid i Andalusia, la Comunitat Valenciana i el nord del país

Vagó d'un tren AVE de Renfe
Vagó d'un tren AVE de Renfe / Jesús Hellín (Europa Press)

Renfe ha anunciat este divendres que posa a la venda bitllets per a vora mig milió de places als seus trens d'Alta Velocitat i Llarga Distància per a este cap de setmana, en el qual es desenvolupa l'operació tornada de vacances. La companyia ha incrementat l'oferta habitual amb prop de 20.000 places de reforç en les línies més demanades, les que arriben a Madrid i Barcelona, així com les zones que formen part de l'arc mediterrani.

En una nota que ha difós esta nit, Renfe assegura que els corredors de més oferta i demanda durant l'estiu han sigut els que enllacen Madrid amb Andalusia, la Comunitat Valenciana i el nord del país.

Entre l'1 de juliol i el 15 de setembre pròxim, l'empresa ha oferit 8,39 milions de places per a viatjar als seus trens d'Alta Velocitat i Llarga Distància. Això suposa un increment de places que se sustenta, principalment, en la incorporació dels nous serveis Avlo 106 que circulen entre Madrid, Galícia i Astúries, amb 581 places, la màxima capacitat del mercat ferroviari espanyol.

També et pot interessar

stats