Renfe restableix el servei de la línia C-3 del nucli de València

Deixa de realitzar-se en autobús el recorregut entre les estacions de València Nord i Sant Isidre i entre La Font de Sant Lluís i Sant Isidre

Estació del Nord de València
Estació del Nord de València / Shutterstock

Renfe restableix el servei de la línia C-3 de Rodalia del nucli de València a partir d'este dissabte. Per tant, deixarà de realitzar-se en autobús el recorregut entre les estacions de València Nord i Sant Isidre i entre La Font de Sant Lluís i Sant Isidre, unes línies que s'havien habilitat el passat 22 de juliol per a suplir la mancança del servei de ferrocarrils.

Una vegada finalitzades les obres d'Adif per al corredor mediterrani en la capçalera de l'estació de la Font de Sant Lluís, i per als desviaments provisionals en la zona sud del canal d'accés a València, el servei de la Línia C-3 de Rodalia es prestarà de nou amb tren en tot el seu recorregut.

Per tant, a partir d'ara deixarà de realitzar-se per carretera el trajecte entre les estacions de València Nord i Sant Isidre i entre la Font de Sant Lluís i Sant Isidre. D'esta manera, tot el servei de la línia C-3 València Nord-Bunyol-Utiel s'operarà per ferrocarril.

Es recupera, així, el servei habitual anterior a l'inici de les obres el passat 22 de juliol i finalitza el pla alternatiu de transport entre les citades estacions, segons ha informat Renfe en un comunicat.

També et pot interessar

stats