Renfe suma més de 267.000 nous clients en AVE i Llarga Distància este estiu amb destinació i origen la Comunitat Valenciana

La xifra representa un 13,5% més de viatgers que en el mateix període de l'any passat

Vagó d'un tren AVE de Renfe
Vagó d'un tren AVE de Renfe / Jesús Hellín (Europa Press)

Renfe ha registrat més de 267.000 nous clients en els serveis d'Alta Velocitat i Llarga Distància amb la Comunitat Valenciana com a origen i destinació des de l'1 de juliol fins al 15 de setembre, dada que suposa un creixement del 13,5% de viatgers respecte al mateix període del 2023, segons ha informat la companyia en un comunicat.

Més de 5,7 milions de persones han utilitzat els trens de Renfe entre gener i setembre, la qual cosa implica una consolidació dels increments dels serveis de la companyia, la incorporació de més de 417.000 nous clients i un creixement acumulat del 6,2% en la Comunitat Valenciana.

Este estiu, Renfe ha posat en servei 6.168 trens amb un total de 2.166.895 places. L'empresa ha destacat que l'extensa oferta de serveis comercials (AVE, Avlo, Euromed, Alvia i Intercity) han permès a més d'1,9 milions de clients desplaçar-se a la Comunitat Valenciana en els mesos d'estiu, fet que representa més de 267.000 nous viatgers respecte al mateix període de l'any anterior.

En este sentit, han ressaltat que el balanç de viatgers de Renfe és "positiu tant en termes operatius com de demanda, les xifres de la qual consoliden l'augment de viatgers". Així, han ressaltat que iniciatives com Estiu Jove, que ha superat el nombre de bitllets amb descompte venuts respecte a l'edició anterior, "la multitud de destinacions, la gran quantitat de freqüències, i la confiança als trens de Renfe han sigut els principals motius pels quals els clients han triat estos".

També et pot interessar

stats