Reobri al bany la platja del Cabanyal de València després de retirar-ne la concentració d'algues

S'ha substituït la bandera roja, hissada divendres de vesprada, per la verda

Reoberta al bany la platja del Cabanyal
Reoberta al bany la platja del Cabanyal / Ajuntament de València

La platja del Cabanyal de València —tancada divendres de vesprada a causa d'una taca d'algues—, s'ha reobert al bany al voltant de les 12:00 hores d'este dissabte, segons ha informat l'Ajuntament de València. A primera hora del matí, s'ha dut a terme una inspecció de l'aigua i, després de verificar que estava neta, s'ha obert la platja i s'hi ha col·locat la bandera verda.

Una taca d'algues d'uns 300 metres va obligar a hissar divendres la bandera roja i prohibir el bany des de l'espigó de la Marina fins al balneari de les Arenes.

L'Ajuntament va explicar poc després del tancament que no es tractava de cap vessament de fuel, com va ocórrer amb els arenals de l'Arbre del Gos, la Garrofera i el Saler, sinó d'una concentració d'algues. "Per prevenció, al tram afectat s'ha posat bandera roja, que prohibeix el bany en esta zona", van afegir fonts del consistori. La policia va acotar els 500 metres de platja on hi havia més concentració d'algues per a evitar que s'escamparen.

Després de la neteja i comprovació de l'estat òptim de l'aigua, la bandera verda ja oneja a la platja del Cabanyal i s'hi permet el bany sense cap tipus de restricció.

També et pot interessar

stats