Reobrin al bany la platja de la Glea d’Oriola

L’Ajuntament confirma que les últimes anàlisis de l’aigua mostren que els nivells dels paràmetres de control es troben ara dins dels límits establits

Platja de la Glea, a Oriola
Platja de la Glea, Oriola / À Punt NTC

L'Ajuntament d'Oriola ha reobert al bany la platja de la Glea, després que les proves de qualitat de l’aigua oferiren bons resultats.

En el marc del Programa de Control de la Qualitat de les Aigües de Bany, gestionat per la Generalitat, s'havien detectat nivells elevats en els paràmetres microbiològics de control en les mostres preses, circumstància que va fer que es tancara esta platja, juntament amb la de la Mosca, dimarts.

Els resultats de les anàlisis doblaven els valors màxims admissibles per a un dels indicadors de contaminació. Per eixa raó, es va tancar la platja temporalment al bany per a protegir la salut pública.

No obstant això, segons confirmen des de l’Ajuntament d’Oriola, les anàlisis recents han confirmat que els nivells dels paràmetres de control es troben ara dins dels límits establits, la qual cosa permet la reobertura de la platja.

La Regidoria de Costa ha agraït la comprensió dels ciutadans i visitants durant el període de tancament i ha afirmat que continuarà amb la vigilància i el control, seguint les indicacions de la Direcció General de l'Aigua per a "mantindre la qualitat de l'aigua en nivells òptims".

També et pot interessar

stats