Rescaten tres persones d’un cotxe que havia caigut al barranc de la Cabrera de Sogorb

Una d’elles ha sigut traslladada a La Fe de València i les altres dos, a l’Hospital de Castelló

Bombers i Sanitaris treballen en l'excerceració de les tres persones atrapades en el vehicle
Bombers i sanitaris treballen en l'excarceració de les tres persones atrapades al vehicle / Consorci Provincial de Bombers de Castelló

Efectius del Consorci Provincial de Bombers de Castelló, en coordinació amb els serveis sanitaris, han excarcerat tres persones que havien quedat atrapades dins del cotxe després de caure al barranc de la Cabrera de Sogorb (Alt Palància), segons han informat a través del seu perfil d’X. 

El Centre d’Informació i Coordinació d’Emergències de la Generalitat (CICU) ha rebut l’avís de l’accident cap a les 15:00 hores, i fins al lloc dels fets s’han desplaçat una unitat del Servei d’Atenció Mèdica d’Urgències (SAMU), una altra de Suport Vital Bàsic (SVB) i un helicòpter medicalitzat.

En arribar, han assistit els bombers durant el procés d’excarceració i després han atés les tres persones rescatades: una dona de 52 anys, un home de 56 i una jove de 14 anys. La dona ha sigut evacuada per politraumatisme en l’helicòpter a l’Hospital La Fe de València, a l’home i la xiqueta —que té una contusió en el front— els han traslladat a l’Hospital de Sagunt en ambulància.

També et pot interessar

stats