El responsable de sala de la discoteca declara que la denunciant va dir que havia patit una agressió sexual

Fins a deu mossos d'esquadra han confirmat la versió de la víctima en un juí a Dani Alves que aquest dimecres quedarà vist per a sentència

Dani Alves durant la segona sessió del juí en el qual se l'acusa de violació / À Punt NTC

Després d’escoltar la víctima en la primera sessió, aquest dimarts ha continuat el juí a Dani Alves, acusat de violar una jove en una discoteca de Barcelona. Durant la jornada han declarat el responsable de sala de la discoteca on va tindre lloc l'agressió, la dona i un amic del futbolista. El responsable de sala de la discoteca ha declarat que la jove estava plorant i va dir que havia sigut víctima d'una agressió sexual. “Quan va passar Alves per davant va dir: ha sigut ell. També va dir que no la creurien”, ha indicat.

També ha relatat que la denunciant va reconéixer que havia entrat al bany, lloc de la presumpta violació, de manera voluntària, però que després va voler eixir i no va poder. A més, un altre treballador ha confirmat que va curar les ferides que la dona tenia als genolls.

Després han interrogat l'amic que acompanyava Alves, que ha assegurat que el futbolista havia begut molt aquella nit. Una afirmació que ha corroborat Joana Sanz, dona de l'acusat. “Va arribar a casa molt begut. Va xocar contra l'armari de l'habitació i va caure desplomat al llit... No parlàrem molt per com es trobava”. 

Així mateix, fins a deu mossos d'esquadra han confirmat la versió de la víctima. “Es posava a plorar. No volia denunciar, no volia que es fera públic el seu nom. Pensava que era culpable del que havia passat, la calmàrem i li diguérem que no era culpable de res”, han contat. Finalment, també ha declarat un dels pèrits de la investigació que ha confirmat que trobaren empremtes de la xica al bany de la discoteca.

El juí acaba aquest dimecres, quan quedarà vist per a sentència.

També et pot interessar

stats