El restaurant BonAmb, de Xàbia, guardonat amb tres Sols de la Guia Repsol
La Comunitat Valenciana suma enguany set nous Sols Repsol i passa a ser la cinquena comunitat en nombre de restaurants assolellats.
La Guia Repsol ha guardonat amb tres Sols el restaurant BonAmb de Xàbia, del xef Alberto Ferruz. A més, ha reconegut sis locals valencians més, com La Salita, de Begoña Rodrigo, i Monastrell, de María José San Román, que n’han rebut dos; mentre que Audrey's, Beat, El Rodat i Sents n’han rebut un.
D'aquesta manera la Comunitat Valenciana en suma ja un total de 46 i és la cinquena comunitat.
La Guia Repsol celebra el 40 aniversari en una edició en què han seleccionat en tot Espanya més de 80 restaurants amb Sol Repsol: 5 amb tres, 23 amb dos i 53 amb un.
El restaurant BonAmb, a Xàbia, es converteix en el quart que rep aquest reconeixement al territori valencià, ja que se suma a L'Escaleta (Cocentaina), al restaurant Quique Dacosta (Dénia) i al Ricard Camarena Restaurant (València).