El restaurant Goya Gallery guanya la 47a edició del Concurs de Fideuà de Gandia
Cada any l’Associació Gastronòmica Fideuà de Gandia organitza el concurs per a donar a conéixer aquest plat tan particular i representatiu de la zona
Aquest dijous el restaurant Goya Gallery de València ha guanyat el preuat collar de Santa Isabel que l’acredita com a guanyador del Concurs Internacional de Fideuà de Gandia, organitzat cada any per l'Associació Gastronòmica Fideuà de Gandia.
El segon premi ha sigut per al restaurant Bonaire del Palmar (Horta) mentre que el tercer guardó se l’ha endut el restaurant Casa José de la platja de Gandia (Safor).
Aquests premis també tenen una categoria a la millor fideuà estrangera, que en aquesta edició ha guanyat un restaurant mexicà. Com a curiositat, cal destacar que el premi a les millors postres de taronja ha sigut per al restaurant Virrey, d'El Burgo de Osma, a Sòria (Castella i Lleó).
En aquesta edició del Concurs Internacional de Fideuà de Gandia han participat trenta restaurants, nacionals i internacionals, a més d’escoles de cuina. A l’esdeveniment ha acudit cinquanta representants dels mitjans de comunicació, així com influencers per a projectar la imatge del concurs en xarxes socials.
El Concurs Internacional de Fideuà de Gandia i Gastronomia és un important esdeveniment amb quasi mig segle d’antiguitat que s'ha convertit en una cita gastronòmica indispensable al municipi.
L’organitza l'Associació Gastronòmica Fideuà de Gandia –composta majoritàriament per professionals del sector de la restauració– que té l'objectiu de donar a conéixer l'autèntica Fideuà de Gandia, un plat tradicional amb un sabor molt particular i representatiu d'aquesta zona.