Retencions de deu quilòmetres a l'AP-7 entre Torreblanca i Orpesa per la bolcada d'un camió

La DGT ha desviat el trànsit per la CV-13 i l’N-340 en sentit a València

L'AP7 al seu pas per Torreblanca en una imatge d'arxiu
L'AP-7 al pas per Torreblanca en una imatge d'arxiu / Google Maps

La bolcada d'un camió a l'AP-7, entre Torreblanca i Orpesa (Plana Alta), provoca a les dos i mitja de la vesprada més de deu quilòmetres de retencions en sentit a València, segons ha informat la Direcció General de Trànsit a À Punt. La Guàrdia Civil ha tallat la carretera al voltant de les deu del matí, ja que es necessita una grua de grans dimensions per a poder llevar el camió de la calçada.

En un principi, els treballs estaven previstos per a quatre hores, però s'estan allargant més del previst. Tot i això, es preveu que en les pròximes hores ja es restablisca el trànsit, però la DGT l'ha desviat per la CV-13 i l'N-340.

D'altra banda, també a les comarques del nord, este matí a les nou hi ha hagut una col·lisió entre dos vehicles a l'N-340 que ha causat importants retencions de trànsit a primera hora a les Alqueries (Plana Baixa).

Dos morts en les carreteres del nord este cap de setmana

Les carreteres de Castelló han viscut un cap de setmana negre, ja que diumenge un home de setanta anys va perdre la vida després d'un xoc frontal entre dos vehicles a la CV-102 al pas per Vinaròs. A l'altre conductor el van traslladar a l'Hospital General de Castelló en estat greu.

A més, dissabte va morir un motorista de trenta anys després d'eixir de la via a la CV-20 al pas per Montanejos (l'Alt Millars).

També et pot interessar

stats