Es retiren els mitjans aeris en fer-se de nit mentres els mitjans terrestres continuen treballant contra el vent canviant

Un altre incendi declarat a Biar, que ha obligat a desallotjar algunes vivendes està dificultant les tasques dels serveis de lluita contra els incendis forestals

Els bombers lluiten contra les flames
Els bombers lluiten contra les flames / Bombers Diputació d'Alacant
30 de juliol 2024 - 21:55

Els mitjans aeris s’han retirat amb la caiguda del sol de les tasques d’extinció de l’incendi declarat esta vesprada a Benasau que ha obligat a desallotjar de forma preventiva el municipi de Penàguila, encara que finalment no ha sigut necessari evacuar també Alcoleja. El vent canviant d’est a oest segueix dificultant les tasques d’extinció del foc, que no presenta variació en el seu estat, segons ha informat el consorci de bombers.

En l’operatiu d’extinció esta vesprada han participat un centre de comandament avançat, una bomba rural pesada, una bomba rural lleugera, un furgó de transport de personal, una bomba forestal lleugera amb dos sergents, tres caps i sis bombers dels parcs de Cocentaina i Benidorm.

A ells, s’han sumat la totalitat de les dotacions dels quatre reforços itinerants del període estival, més l’Alpha 01 com a helicòpter de direcció d’incendi.

Posteriorment, s’hi han unit quatre unitats de bombers forestals i els mitjans aeris han augmentat fins a huit, més dos mitjans amfibis.

També et pot interessar

stats