Adif talla la circulació de trens entre Benifaió i Silla per un incendi de vegetació

El foc, alié a la infraestructura, ha afectat durant diverses hores trens de Mitjana Distància, Rodalia de la línia C2 i trens de mercaderies

Els passatgers han esperat durant diverses hores fins que s'ha resolt la indicència / À Punt NTC

Adif ha tallat este divendres de vesprada la circulació de trens de les vies de Rodalia que connecten Benifaió (Ribera Alta) i Silla (Horta Sud), a conseqüència d'un incendi de vegetació que s'ha declarat prop de les vies. Al lloc dels fets ha treballat una dotació del Consorci Provincial de Bombers de València, així com una autobomba i una unitat de bombers forestals de la Generalitat.

L'incendi l'han donat per controlat a les 17:17 hores i la circulació per a trens amb tracció dièsel s'ha restablit a les 17:50 hores, segons ha informat Adif.

Els bombers han demanat la suspensió de la circulació al voltant de les 15:40, per totes dos vies, per un incendi pròxim, que, segons ha informat Adif, "és alié a la infraestructura".

Així doncs, la circulació ha quedat detinguda a les dos estacions. A conseqüència d'esta mesura temporal, estan afectats trens de Mitjana Distància, Rodalia de la línia C2 i trens de mercaderies.

"El tall de la catenària en totes dos vies entre les estacions de Silla i Benifaió ha provocat acumulació de viatgers a l'estació València Nord a causa de la suspensió de trànsit", segons ha indicat el Centre de Coordinació d'Emergències en les xarxes socials. 

Alhora, Renfe han establit transport alternatiu per carretera entre les estacions afectades per a cobrir el recorregut fins que solucionen la incidència.

També et pot interessar

stats