Segon incendi en dos setmanes a la planta de tractament de residus ubicada entre Picassent i Almussafes

Des que va començar juliol s'han comunicat almenys quatre focs en abocadors o recintes dedicats al reciclatge de la Comunitat Valenciana

Les flames afectaven una muntanya de deixalles en una zona exterior / Consorci Proncial de Bombers de València

Un nou incendi s'ha tornat a declarar a la planta de classificació i valorització de residus del polígon industrial Joan Carles I, ubicada entre els termes municipals de Picassent i Almussafes. És el segon en quinze dies, després del que va originar-se en este mateix enclavament el 10 de juliol.

Segons ha informat el Consorci Provincial de Bombers de València, l'avís del foc es va rebre al voltant de les 20:00 hores d'este dimecres i va obligar a mobilitzar a la zona cinc dotacions dels parcs de Torrent, Silla, Catarroja, Alzira amb sergent i oficial.

Efectius de bombers treballen en la planta incendiada, este dijous
Efectius de bombers treballen en la planta incendiada, este dijous / Consorci Provincial de Bombers de València

Les flames afectaven deixalles en una zona exterior de l'abocador, han detallat els bombers, que han continuat treballant en les labors d'extinció fins a les primeres hores del matí d'este dijous.

Durant el mes de juliol esta zona de la Ribera ha concentrat almenys tres incendis en plantes de reciclatge, ja que als declarats a la nau del polígon Joan Carles I amb separació de dos setmanes a penes cal afegir un tercer en l'abocador de Silla, que va estar fumejant durant dies. Més al sud, a Xixona, hi va haver un altre foc a la planta de reciclatge de Piedra Negra.

També et pot interessar

stats