Els serveis de neteja retiren 4.360 kg de residus als voltants de l'incendi de Campanar

Els treballs dels operaris de l'Ajuntament de València en col·laboració amb els bombers s'han prolongat tota la setmana

Restes de l'incendi de l'edifici de Campanar en una de les voreres
Restes de l'incendi de l'edifici de Campanar en una de les voreres / Europa Press

Els serveis de neteja de l'Ajuntament de València han retirat un total de 4.360 quilos de residus als voltants dels dos edificis incendiats al barri valencià de Campanar, succés que va costar la vida a deu persones, segons han informat municipals.

Després de l'incendi, els serveis de neteja han treballat durant diversos dies a la zona de l'incendi de Campanar seguint les indicacions de bombers.

D'aquesta manera, dissabte, dos dies després, es van netejar les voreres dels voltants i les zones que necessitaven els bombers per a executar els treballs amb grua.

Per a això es va recórrer a dos camions cisterna, una agranadora, un recol·lector, una màquina netejadora amb aigua i hi van participar catorze operaris. El pes total dels residus recollits en aquesta jornada va arribar als 4.110 quilos.

Diumenge, el dia 25, els serveis de neteja van agranar mecànicament i manual la calçada i les mitjanes afectades pel vent. Aquest dia van participar en l'operatiu una agranadora mecànica, tres operaris i dos conductors. Els residus retirats van arribar als 250 quilos aproximadament.

Així mateix, el dimarts 27 de febrer, es va netejar la vorera perimetral de tot el bloc d'edificis calcinats i de les zones de calçada afectades.

A més, els serveis de neteja van buidar els contenidors afectats pel tall de trànsit a la zona, van retirar els residus de la vorera i la calçada, van netejar amb aigua tot el perímetre de l'edifici, van retirar els residus cremats i adherits a la vorera —així com la lluna trencada de la façana del concessionari BYD— i van netejar amb una màquina d'aigua a alta pressió els contenidors del perímetre i dels voltants.

També et pot interessar

stats