Arriben 31 persones en dues pasteres a la Vila Joiosa i Xàbia

Entre les persones rescatades hi ha cinc xiquets, dos de quatre i díhuit mesos, i tres dones

La Creu Roja atén les persones rescatades aquest dissabte a la Vila Joiosa
La Creu Roja atén les persones rescatades aquest dissabte a la Vila Joiosa / Creu Roja

Una pastera amb 21 persones ha arribat durant la matinada d'aquest diumenge a la platja de Ponent de la Vila Joiosa, segons ha avançat la Cadena Ser. Entre les persones rescatades hi ha setze adults i cinc menors, dos dels quals són xiquets de bolquers de quatre i díhuit mesos. Entre les persones adultes hi ha tres dones. Tots es troben en bon estat de salut.

Una dona i un dels xiquets de bolquers que han arribat aquesta matinada a la Vila Joiosa
Una dona i un dels xiquets de bolquers que han arribat aquesta matinada a la Vila Joiosa / Creu Roja

La Guàrdia Civil ha albirat vora les cinc menys deu del matí l'embarcació, a uns cinc metres de la platja, encara que ha tocat terra a la cala del Torres.

Els migrants rescatats han sigut traslladats al port d'Alacant, on reben atenció per part de Creu Roja, que els fa una revisió mèdica, a més de proporcionar-los atenció psicosocial.

La Guàrdia Civil continua tractant de localitzar diverses persones que abandonaren la platja abans de l'arribada dels serveis d'emergències.

Una altra pastera arriba a Xàbia

Una segona pastera ha arribat també aquesta passada nit a la cala del Portitxol de Xàbia, amb deu persones a bord. Es tracta de deu homes majors d'edat, que es troben en bon estat de salut i que han sigut traslladats al port d'Alacant durant la matinada.

També et pot interessar

stats