Tancada al bany la platja de Canet d’en Berenguer per contaminació

Medi Ambient informa que les anàlisis de l'aigua indiquen que se superen els valors màxims admissibles per contaminació orgànica

Tancada al bany la platja de Canet d’en Berenguer per contaminació

L'Ajuntament de Canet d'en Berenguer (Camp de Morvedre) ha informat en el seu perfil de Facebook que tanca al bany la platja este dijous per contaminació. 

Concretament, el consistori ha informat que en l'última analítica d’aigua realitzada per la Direcció General de l’Aigua de la Generalitat s’han detectat puntualment “paràmetres anormals”. Per tant, i seguint les recomanacions, han procedit a restringir l’accés al bany per a “evitar efectes nocius per a la salut dels banyistes”.

Per la seua banda, fonts de la Conselleria de Medi Ambient han informat que els resultats de l'analítica de l'aigua assenyalen que se superen els valors màxims admissibles perquè siga apta per al bany per contaminació orgànica, i s'està analitzant si és a causa de vessaments fecals.

Així mateix, afirmen que tan prompte com els traslladen el restabliment dels paràmetres normals en l’aigua i els autoritzen a reobrir l’accés al bany, ho comunicaran pels canals oficials de l’Ajuntament.

També et pot interessar

stats