Torna la pluja, amb ruixats que seran persistents al sud del golf de València i les comarques centrals

 L'Aemet ha establit l'avís groc per precipitacions que poden superar els 30 l/m² en només una hora

Una dona camina pel carrer cobrint-se amb un paraigua
Una dona camina pel carrer cobrint-se amb un paraigua / Jesús Diges (EFE)

Un nou temporal de pluges arriba este dimarts a la Comunitat Valenciana. Les precipitacions començaran a aparéixer amb força a partir del migdia al sud del golf de València i comarques centrals, on seran persistents. A la resta del territori valencià també augmentaran els núvols, sense descartar ruixats dèbils a l'extrem sud.

Els ruixats s'estendran a gran part de la Comunitat Valenciana durant la vesprada, quan augmentaran també d'intensitat i seran probablement forts. A més, tot indica que a última hora, n'arribarà una nova banda al litoral del Baix Maestrat i la Plana. 

Estes pluges aniran acompanyades d’un descens de les temperatures màximes, que baixaran especialment a les comarques centrals, on rondaran els 20 °C. A la resta, les màximes de 23 °C a 26 °C, però seran més baixes a l'interior nord.

Avís groc per tempestes que poden superar els 30 l/m² en una hora

Davant d'este escenari, l'Agència Estatal de Meteorologia (Aemet) ha establit per a este dimarts l'avís groc per precipitació acumulada que pot superar els 30 l/m² en només una hora, i els 60 l/m² en dotze hores, en el litoral nord d'Alacant i el litoral sud de València. Estes pluges ocasionalment aniran acompanyades de tempesta.

També en el litoral nord de València es preveuen ruixats acumulats en una hora de 30 l/m², que ocasionalment aniran acompanyats de tempesta. A l'interior sud de València hi haurà precipitació acumulada en una hora de 20 l/m².

També et pot interessar

stats