El TRAM ofereix a partir d'este dilluns autobusos entre Altea i Calp per les obres als viaductes

El transport alternatiu d'autobús farà les cinc parades d'Altea, Garganes, Cap Negret, Olla Altea i Calp

Autobusos a l'estació de TRAM de Calp
Autobusos a l'estació de TRAM de Calp / FGV

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) ofereix a partir d'este dilluns un servei substitutori d'autobús entre les estacions d'Altea (Marina Baixa) i Calp (Marina Alta) de la línia 9 del TRAM d'Alacant (Benidorm-Dénia), a conseqüència de les obres en execució dels nous viaductes d'Algar i Mascarat.

Des de l'inici del servei, el transport alternatiu d'autobús farà les cinc parades d'Altea, Garganes, Cap Negret, Olla Altea i Calp. Les parades s'han instal·lat al costat de les cinc estacions afectades en este tram.

Esta interrupció del servei ferroviari és la continuació de la que ha afectat el tram Olla Altea - Calp i que es va establir a conseqüència de les obres d'emergència per a fer front a les conseqüències de l'incendi ocorregut el gener a la zona del Mascarat, per la qual discorre esta línia.

A l'octubre el tall ferroviari s'ampliarà fins a Teulada

A partir d'octubre, s'ampliarà el tall ferroviari fins a Teulada (Marina Alta) i, en una última fase, abans de la finalització de les obres al desembre, la modificació del servei afectarà el tram Garganes-Calp.

FGV ha aprofitat per a recordar als usuaris que poden obtindre més informació en el telèfon d'informació 900 72 04 72, en la pàgina web i en l'app oficial de TRAM d'Alacant.

Les obres tenen un cost de setze milions d'euros

Les obres dels nous viaductes ferroviaris de Mascarat i Algar de la línia 9, situats en el terme municipal d'Altea, tenen un pressupost conjunt que supera els setze milions d'euros.

Compten amb finançament de Fons Europeus i FGV ha fet coincidir estes actuacions per a completar així, abans de final d'any, el procés de modernització de la línia 9 que uneix Benidorm (Marina Baixa) i Dénia (Marina Alta).

Una vegada finalitzades les obres de renovació dels viaductes d'Algar i Mascarat, les modernes unitats de propulsió dièsel-elèctrica Sèrie 5000 podran circular per tota la línia 9 del TRAM d'Alacant i evitaran així als viatgers el transbord que actualment es du a terme a Calp.

També et pot interessar

stats