Tres detinguts en la desarticulació de punts de venda de droga a l'Alcora i Borriol

L'operació policial ha aconseguit confiscar més d'un quilo i mig de cabdells de marihuana preparats per a la distribució, així com diverses plantes en avançat estat de floració

Droga incautada en l'operació policial
Droga incautada en l'operació policial / Guàrdia Civil

La Guàrdia Civil, amb la col·laboració de la Policia Local, ha desarticulat tres punts de venda de droga a l'Alcora i Borriol i ha detingut tres persones com a presumptes autores d'un delicte contra la salut pública, segons ha informat este divendres l'institut armat en un comunicat.

Dins dels serveis que la Guàrdia Civil desenvolupa durant tot l'any per a combatre el tràfic de substàncies estupefaents a la província de Castelló, els agents van iniciar una operació en sospitar que en dos domicilis de l'Alcora i en un de Borriol es dedicaven a la menuda de droga.

Durant la fase d'investigació els agents van esbrinar que dins dels habitatges es cultivava marihuana i posteriorment la preparaven per distribuir-la. Fruit d'esta informació els agents van investigar fins a poder atribuir-los un delicte contra la salut pública per elaboració i cultiu de substàncies estupefaents.

S'ha confiscat més d'un quilo i mig de cabdells de marihuana preparats per a la distribució, així com diverses plantes en avançat estat de floració, i s'han desarticulat tres punts de venda de droga. Els detinguts són tres homes entre 23 i 57 anys i les diligències instruïdes s'han lliurat als jutjats de Castelló.

També et pot interessar

stats