Treva a l'espera de fortes pluges a partir d'este divendres a la nit

Les precipitacions guanyaran protagonisme a partir d'esta nit i demà dissabte s'espera un dia de pluja generalitzada

Efectes de les precipitacions a la costa
Efectes de les precipitacions a la costa / À Punt NTC

Les precipitacions donaran al llarg de la jornada d'este divendres una treva a bona part de la Comunitat Valenciana. Però només serà això, una treva. Les previsions indiquen que les pluges guanyaran protagonisme a partir d'esta nit i demà dissabte s'espera un dia de fortes precipitacions generalitzades.

Ara mateix, els ruixats es troben a la zona marítima i només algun afecta les comarques del nord. La previsió és que els ruixats este matí es queden a la zona marítima i, en general, el matí serà tranquil i discorrerà entre sol i núvols. Les temperatures han baixat respecte a ahir dijous a estes hores.

Esta vesprada es formaran tronades a l'interior nord que avançaran cap a la costa i que poden ser localment fortes. Al centre també podria registrar-se algun ruixat en punts dels Serrans o la Canal de Navarrés. Aemet té hui actius avisos a les comarques del nord.

Oratge rebolicat durant el cap de setmana

Dissabte, per la seua banda, pot ploure en qualsevol punt del territori de forma intensa i amb tronada. Però els ruixats més intensos es registraran previsiblement a les comarques de Castelló i a l'interior de les comarques del sud.

També et pot interessar

stats