Troben un segon cadàver durant la cerca dels desapareguts a Madrid per la DANA

La Guàrdia Civil ha représ a primera hora la cerca de les tres persones desaparegudes a Madrid i Toledo diumenge, un home de 50 anys i un altre de 83 anys i amb Alzheimer, i una dona

La Guàrdia Civil ha représ aquest matí la cerca de l'home desaparegut en Aldea del Fresno, a Madrid, després del pas de la DANA
La Guàrdia Civil ha représ aquest matí la cerca de l'home desaparegut a Aldea del Fresno, a Madrid, després del pas de la DANA / Rodrigo Jiménez (Efe)

La Guàrdia Civil i els serveis d'emergències han trobat aquest divendres un segon cadàver, encara per identificar, a Aldea del Fresno durant la cerca de les persones desaparegudes a Madrid per la depressió aïllada en nivells alts (DANA) que va assotar el centre del país diumenge.

Una hora abans, la Guàrdia Civil havia localitzat un altre cadàver d'un home que, encara sense confirmació, també podria ser d'un dels desapareguts.

La Guàrdia Civil i els serveis d'emergències han représ a primera hora la cerca de les tres persones desaparegudes a Madrid i Toledo diumenge.

A Madrid buscaven dos homes, un de 50 anys que va caure amb el seu cotxe al riu Alberche al seu pas per Aldea del Fresno i un altre de 83 anys i amb Alzheimer que va ser arrossegat per la riuada quan es trobava en els voltants del seu habitatge de Villamanta.

L'home de 50 anys desaparegut anava acompanyat de la dona i els dos fills, una xica i un xiquet de 10 anys que va ser rescatat el matí del dilluns agarrat a la branca d'un arbre i amb hipotèrmia.

La dona, que es trobava en una xicoteta elevació que tenia el terreny subjectada a dos troncs, va ser rescatada aquella mateixa nit, mentre que la filla va aconseguir arribar per ella mateixa al parc de bombers que hi ha a l'entrada del poble.

En la cinquena jornada d'un operatiu conjunt de la Guàrdia Civil, els bombers i les Brigades Forestals de Madrid, la maquinària pesada continuarà removent restos vegetals i terra i els gossos rastrejaran les zones que van quedant netes.

A Toledo, on tres persones han mort a causa del temporal, continua desapareguda una dona que va ser arrossegada per la riuada quan circulava per la carretera CM-4004 a l'altura del terme municipal de Valmojado. Fonts de la Guàrdia Civil han informat que a les 8:30 hores d'aquest divendres s'ha représ la recerca.

També et pot interessar

stats