Troben el cadàver del banyista desaparegut a Massalfassar

L'home tenia 54 anys i l’havien vist per última vegada diumenge a la vesprada en una platja no vigilada

Un ampli dispositiu d’agents de la Policia Nacional i de la Guàrdia Civil es troba al lloc on ha aparegut el cos del banyista
Un ampli dispositiu d’agents de la Policia Local i de la Guàrdia Civil es troba al lloc on ha aparegut el cos del banyista / À Punt Notícies
À Punt NTC
À Punt NTC @apuntnoticies
26 d'agost 2024 - 20:26 Actualitzat: 26 d'agost 2024 - 22:06

Un grup de persones ha trobat a les roques el cadàver del banyista que va desaparéixer poc després d'haver entrat a nadar diumenge de vesprada a la platja de Massalfassar (Horta Nord). L'home tenia 54 anys i l’havien vist per última vegada prop de la mar, en una platja no vigilada.

Un ampli dispositiu d’agents de la Policia Local i de la Guàrdia Civil es troba en estos moments al lloc on ha aparegut el cos, a l’espera que es decrete l’alçament del cadàver. Al llarg de la vesprada s'hi han sumat efectius del Consorci Provincial de Bombers de València.

Els bombers arriben al lloc on han trobat el cos
Els bombers arriben al lloc on han trobat el cos / À Punt NTC

Segons informa Salvament Marítim, diverses embarcacions han treballat en la recerca, que este dilluns ha començat des del dic nord del port de València. Han eixit a la mar l'embarcació de la Creu Roja LS Tomás Marco i una del Consorci Provincial de Bombers, totes dos coordinades des del centre de Salvament a València. També s'ha advertit als serveis de vigilància de les platges de la Malva-rosa (València) i la Patacona (Alboraia) perquè extremen l'atenció.

A més del dispositiu de recerca per mar, també continuava actiu un dispositiu per terra en el qual participen deu membres de les brigades forestals.

També et pot interessar

stats