Troben el cos d’una dona de 45 anys assassinada en un pis del centre de Madrid

La Policia busca l’autor del crim, un home que hauria estrangulat la dona i hauria fugit

Les víctimes de la violència masclista poden telefonar al 016 de manera gratuïta
Les víctimes de la violència masclista poden telefonar al 016 de manera gratuïta

Els serveis d’Emergències han trobat el cos d’una dona de 45 anys, amb signes de mort violenta, en un pis situat a l'edifici del carrer de la Princesa de Madrid, al costat de la plaça d'Espanya, segons ha informat un portaveu de l'112.

Al voltant de les 15:45 hores, el servei d’Emergències ha rebut un avís d'una suposada agressió en un pis. Fins al lloc han acudit agents de les forces i cossos de seguretat de l’Estat i sanitaris del Summa, que només han pogut confirmar la defunció i posar el cos a disposició judicial.

Segons fonts de la investigació, es tractaria d'una dona que hauria sigut estrangulada per un home que va fugir del lloc dels fets. El cadàver no presentava sang ni ferides punxants.

Les companyes d'este apartament han rebut ajuda psicològica per part dels sanitaris. La Policia busca ara el presumpte autor. Tenen la descripció de les companyes de la víctima i les desenes de càmeres de seguretat de l'edifici.

El 016, per a demanar ajuda

Les dones que es troben sota l’amenaça d’una agressió masclista, o les persones que la presencien, poden telefonar al 016 per a demanar ajuda. La telefonada és debades, però cal esborrar-la del registre. També poden sol·licitar ajuda a través del telèfon 600000016 o a la Policia Nacional (091) i la Guàrdia Civil (062).

En cas de no poder demanar ajuda a través de cap d'estos mitjans, es pot recórrer a l'aplicació Alertcops, des de la qual s'envia un senyal d'alerta a la policia amb geolocalització.

També et pot interessar

stats