Troben mort un sacerdot amb signes de violència en la seua vivenda, al costat de l'Arquebisbat de València

La rigidesa del cos indica que el religiós podria haver mort fa uns dies. Agents d'homicidis de la Policia Nacional investiguen aquesta misteriosa mort

Edifici del carrer Avellanes de València on ha sigut trobat el cos
Edifici del carrer Avellanes de València on ha sigut trobat el cos / À Punt
À Punt NTC
À Punt NTC @apuntnoticies
23 de gener 2024 - 13:52 Actualitzat: 23 de gener 2024 - 16:09

La Policia Nacional investiga les circumstàncies de la mort del canonge emèrit de la Catedral de València Alfonso López Benito, el cos del qual ha sigut trobat sense vida aquest dimarts al matí en el seu domicili del carrer Avellanes, al centre de la ciutat, molt pròxim a la seu.

Segons ha avançat el diari Las Provincias, el cadàver presentava signes de violència. Els agents sospiten que l'autor del crim ha usat el mòbil del sacerdot per a enviar missatges i simular que estava viu.

Des de l'arquebisbat de València han indicat que han tingut coneixement de la defunció a través de la Policia Nacional i els mitjans de comunicació. "Lamentem aquesta trista defunció i estem a la disposició de les autoritats per si la col·laboració de l'arquebisbat poguera servir per a l'esclariment dels fets. Traslladem el nostre condol a la família", conclou el comunicat.

La Policia Nacional s'ha limitat a informar, per la seua banda, que els agents han trobat aquest matí el cos sense vida d'un home en el seu domicili del centre de València. Segons les fonts, efectius del grup d'homicidis de la brigada provincial de policia judicial de València s'han fet càrrec de la investigació i fins al lloc també s'ha desplaçat la brigada provincial de policia científica.

També et pot interessar

stats