Troben un cadàver en aigües del Campello

Este dimarts han sigut rescatades cinc pesones migrants a bord d'una pastera que ha arribat a la costa de la Vila Joiosa

EL CAMPELLO, L'ALACANTÍ CARLOS SALINAS
El Campello, en una imatge d'arxiu / Carlos Salinas

El cadàver d’una persona en avançat estat de descomposició ha aparegut este dimarts en aigües del Campello (l'Alacantí); concretament, en una zona pròxima a la piscifactoria, segons han informat fonts municipals. 

La Guàrdia Civil ha assenyalat que al voltant de les 11:55 hores s'ha rebut l'avís d'una embarcació pesquera de la troballa del cos sense vida, que ha sigut recuperat i traslladat al port del Campello pel Servei Marítim de l'institut armat d'Alacant.

L'Equip Territorial de Policia Judicial de la Guàrdia Civil de Santa Pola s'ha fet càrrec de les recerques i, de moment, es desconeix la identitat del cadàver ni si és una persona que tractava d'arribar a la costa a bord d'una pastera.

A més a més, este dimarts a migdia una altra pastera ha arribat a la costa de la Vila Joiosa (Marina Baixa). Les cinc persones migrants rescatades, entre elles un menor d'edat, es troben al port d'Alacant, on han sigut atesos per la Creu Roja segons el protocol sanitari establert. Una d'estes persones ha necessitat ser traslladada a un centre hospitalari per hipoglucèmia, han apuntat fonts de Creu Roja.

També et pot interessar

stats