Twitter limita el nombre de tuits que es poden llegir al dia

Musk ha començat a aplicar un límit temporal per a “fer front al raspat de dades i la manipulació del sistema”

Elon Musk en una imatge d'arxiu
Elon Musk en una imatge d'arxiu / À Punt
À Punt NTC
À Punt NTC @apuntnoticies
01 de juliol 2023 - 20:13 Actualitzat: 02 de juliol 2023 - 10:02

Twitter ha aplicat límits temporals de lectura per a lluitar contra "nivells extrems" de raspat de dades i manipulació del sistema, segons ha afirmat el mateix Elon Musk en la xarxa social aquest dissabte.

Els comptes verificats estaran limitats temporalment a llegir 10.000 publicacions al dia, mentre que els comptes no verificats només podran llegir 1.000 publicacions al dia i els nous comptes, 500. Inicialment, les quotes diàries van ser 6.000, 600 i 300 respectivament.

Aquestes limitacions es produeixen després que Twitter anunciara que exigirà als usuaris tindre un compte en la plataforma de mitjans socials per a veure els tuits, una mesura que Musk va qualificar divendres de "mesura d'emergència temporal." L'empresari ha recomanat a les persones usuàries de la plataforma "allunyar-se del mòbil per a veure amistats i família".

El magnat va afirmar que centenars d'organitzacions estaven raspant dades de Twitter de forma "extremadament agressiva", la qual cosa afectava l'experiència de l'usuari. Anteriorment, Musk havia expressat el seu malestar amb empreses d'intel·ligència artificial com OpenAI, propietària de ChatGPT, per utilitzar les dades de la xarxa social per a entrenar els seus models lingüístics.

La plataforma ja havia pres una sèrie de mesures per a recuperar els anunciants que havien abandonat Twitter després de l’adquisició de Musk i per a augmentar els ingressos per subscripcions, fent que les marques de verificació formaren part del programa Twitter Blue.

També et pot interessar

stats