Un accident entre dos camions a Bétera deixa cues d'almenys deu quilòmetres a l'A-7

El xoc ha obligat a tallar dos carrils de l'autovia i genera retencions des de primera hora del matí

Camions accidentats aquest divendres a l'A-7, a Bètera
Camions accidentats aquest divendres a l'A-7, a Bétera / À Punt NTC

Les entrades de València i Alacant registren des de la matinada d'aquest divendres vora 25 quilòmetres de retencions a les carreteres. A la densitat elevada de trànsit habitual en hora punta s'han afegit complicacions addicionals generades per diversos accidents, segons ha informat la Direcció General de Trànsit. 

Cues quilomètriques aquest divendres de matí a l'A-7 a l'altura de Puçol
Cues quilomètriques aquest divendres de matí a l'A-7 a l'altura de Puçol / DGT

El més greu s'ha registrat al quilòmetre 317 de l'A-7, al terme municipal de Bétera, pel xoc entre dos camions. Un transportava taronges, que han quedat escampades per la carretera. El sinistre no ha deixat cap víctima, però ha obligat a tallar el carril esquerre i també el central en alguns punts del tram del bypass. Això ha generat retencions importants en el cinturó que rodeja l'àrea metropolitana de València, d'almenys deu quilòmetres, d'acord amb la informació de la DGT. Les cues s'estenen entre el Puig (punt quilomètric 307, aproximadament) fins al Mas del Baró (Bétera), en sentit Alacant. 

Igualment, hi ha un embós de vora tres quilòmetres a Paterna i un de quatre a Godella en direcció nord, cap a Barcelona, a causa d'un altre accident al quilòmetre 322 de l'A-7. La V-21 a Alboraia i la V-31 a Sedaví registren també congestions aquest matí. 

També et pot interessar

stats