Un accident en l'accés a València per la CV-30 deixa un motorista mort

El sinistre, que s’ha produït a l'eixida cap a Fira València, ha obligat a tallar un carril en sentit cap a València i la retenció s'ha allargat fins a la V-30

Punt de la ronda nord de València on s'ha produït l'accident mortal
Punt de la ronda Nord de València on s'ha produït l'accident mortal / À Punt NTC
À Punt NTC
À Punt NTC @apuntnoticies
05 de juliol 2024 - 09:05 Actualitzat: 06 de juliol 2024 - 11:44

Un accident entre una moto i un automòbil a la ronda Nord de València ha deixat una víctima mortal, el motorista, a primera hora d’este divendres, segons han confirmat a À Punt fonts de la Guàrdia Civil. El sinistre ha generat cues quilomètriques a l’entrada de València per la CV-30, al terme de Paterna, des de poc abans de les set i mitja del matí.

El sinistre s’ha produït a les 7:17 hores al carril de la CV-30 que dona accés a Fira València i a la CV-31, on han col·lidit els dos vehicles. Una ambulància SAMU i una de suport vital bàsic han acudit a atendre els conductors, però els serveis sanitaris no han pogut fer res per a salvar-li la vida al motorista, de 64 anys. El conductor del cotxe, per la seua banda, ha donat negatiu en la prova d'alcohol i drogues.

L’accident ha obligat a tallar el carril de la CV-30 en direcció a la ronda Nord de València. El fet que el sinistre s’haja produït a l’hora punta ha provocat que la retenció s’allargara fins a la CV-30. Agents de la Guàrdia Civil i de la Policia Local de València ha redirigit el trànsit mentre retiraven els vehicles i atenien els implicats. 

També et pot interessar

stats