Un aficionat als bous al carrer de Xirivella mor d’una enganxada greu a la Vall d’Uixó

La Generalitat ha suspés per segona vegada la reunió per a constituir la comissió de treball que ha de redactar un esborrany del nou decret que regule els bous al carrer després d'una mort durant estos actes taurins

Imatge d'arxiu d'una celebració de bous al carrer
Imatge d'arxiu d'un acte de bous al carrer / Ajuntament d'Almassora
À Punt NTC
À Punt NTC @apuntnoticies
20 d'octubre 2024 - 14:32 Actualitzat: 20 d'octubre 2024 - 23:13

Un aficionat als bous al carrer de Xirivella ha mort este diumenge a conseqüència d'una enganxada greu durant les festes patronals de la Vall d'Uixó. Segons ha avançat El Periódico Mediterráneo, l'home de 57 anys ha caigut a terra després d'entropessar amb la vorera, moment en què l’animal l’ha envestit repetidament.

La resta de participants han intentat desviar l'atenció del bou, que finalment s'ha retirat. En eixe moment han traslladat la víctima al quiròfan portàtil, on el cirurgià ha determinat que havia de ser atés a l'Hospital de la Plana de Vila-real. El metge s'ha desplaçat amb l'home fins al centre sanitari, on s'ha confirmat la defunció.

L'Ajuntament ha expressat les condolences a familiars i amics de la víctima i ha comunicat la suspensió de tots els actes de les festes de la Sagrada Família i el Santíssim Crist programats esta vesprada.

A conseqüència d'este succés, la Generalitat ha suspés la reunió, convocada per Presidència, per a constituir la comissió de treball que ha de redactar un esborrany del nou decret que regule els bous al carrer. És la segona vegada que se suspén la trobada pel mateix motiu, després que el 30 de setembre s'anul·lara una altra per la defunció d'una dona a Énguera un dia abans.

També et pot interessar

stats