Un conductor que quadruplicava la taxa d'alcoholèmia permesa estavella el cotxe en la piscina d'un hotel de Torrevella

Tot i les dimensions del sinistre, només s'han hagut de lamentar danys materials

Zona de piscina de l'hotel Torrejoven de Torrevella
Zona de piscina de l'hotel Torrejoven de Torrevella / À Punt NTC

Els turistes que s'allotgen a l'hotel Torrejoven de Torrevella (Baix Segura) i hagen intentat banyar-se a la piscina de l'establiment este cap de setmana s'hauran trobat amb la impossibilitat de fer-ho, però també amb una escena, com a mínim, curiosa: un cotxe amb la part davantera completament enfonsada en l'aigua.

Els fets que van desembocar en tan inusual situació van tindre lloc divendres. Segons alguns testimonis, el cotxe circulava a gran velocitat per un carrer proper a l'hotel quan va perdre el control i es va enfilar directament contra la zona de piscina de l'hotel.

L'automòbil va xocar contra la balustrada que delimitava l'espai, que es va fer miques, i va seguir el seu recorregut envestit diverses hamaques de plàstic. Finalment, va caure en la zona infantil de la piscina. Tot i les dimensions del sinistre, només s'han hagut de lamentar danys materials i ni tan sols el conductor va necessitar assistència sanitària.

La Policia Local de Torrevella va acudir a l'hotel per a fer-li la prova d'alcoholèmia al conductor. Segons han confirmat fonts municipals a À Punt NTC, el test va certificar que el jove, de dènou anys, quadruplicava el límit de la taxa d'alcoholèmia en el moment del succés.

Este diumenge de vesprada, el cotxe continuava submergit a la piscina de l'hotel.

També et pot interessar

stats