Un curtcircuit provoca un incendi a la fàbrica de xocolate Valor a la Vila Joiosa

Han desallotjat la plantilla i els visitants del museu, i no s'ha de lamentar cap dany personal

Incendi a la fàbrica de Chocolates Valor / À Punt NTC

Un curtcircuit ha generat un incendi a la fàbrica de Chocolates Valor de la Vila Joiosa, que ha obligat a desallotjar la plantilla i els visitants del museu. 

Segons han confirmat a À Punt fonts de l’Ajuntament de la capital de la Marina Baixa, el foc s’ha iniciat dins de la fàbrica. Concretament, segons ha informat l'empresa en un comunicat, l'incendi s'ha circumscrit als compressors que alimenten la zona de refredament.

En el mateix comunicat han informat que, gràcies al pla d'emergència de la fàbrica, tot el món ha sigut correctament evacuat i no hi ha cap persona afectada per l'incident. Ara —afirmen— la prioritat és avaluar l'abast dels danys i conéixer els motius pels quals s'ha originat el foc.

També han aprofitat per a agrair el treball dels bombers i de la resta de forces i cossos de seguretat que han treballat en l'extinció del foc.

El foc s'ha controlat cap a les 18:35, i ha quedat extingit cap a les 20:35 hores. En l'extinció de l'incendi han treballat dos unitats de bombers del parc de Benidorm, un vehicle del reforç estival itinerant de Sant Vicent, una bomba urbana pesada i una bomba nodrissa pesada.

Bombers treballant en l'extinció del foc declarat este divendres a la fábrica de
Bombers treballant en l'extinció del foc declarat este divendres a la fábrica de / Consorci Provincial de Bombers d'Alacant

També et pot interessar

stats