Troben cocaïna i armes amb sang a la casa del presumpte autor d'un homicidi a l'Altet

La víctima va arribar malferida a una gasolinera, on va denunciar els fets abans de morir dessagnada

Vehicles de la Policia Nacional en una operació a Elx en una imatge d'arxiu
Vehicles de la Policia Nacional en una operació a Elx en una imatge d'arxiu / CNP (Europa Press)

La Policia Nacional ha trobat una quantitat significant de cocaïna i armes blanques ensanguinades en el domicili en què presumptament va ocórrer l'assassinat d'un home durant la matinada d'aquest divendres, en la pedania il·licitana de l'Altet.

El crim va tindre lloc vora les 3:00 hores en un domicili del carrer Balandro, en circumstàncies que encara s'investiguen. La víctima, que va poder arribar malferida a una gasolinera i va denunciar els fets abans de morir, presentava tres incisions, una d'elles prop del cor. El personal de l'estació de servei va avisar els serveis d'emergència, que no van poder salvar-lo amb les maniobres de reanimació pulmonar.

Una dotació de la Policia Local d'Elx que es trobava en els voltants va seguir el rastre de sang i va detindre al presumpte autor dels fets en les proximitats de l'habitatge on, suposadament, va ocórrer l'homicidi.

El cos policial ha explicat que els agents ja han inspeccionat visualment l'habitatge i han intervingut alguns objectes. A més, han apuntat que el detingut, un home de 41 anys, romandrà en dependències de la Policia Nacional fins que passe a disposició judicial, quan finalitzen les diligències d'investigació.

La Policia Nacional s'ha fet càrrec de les investigacions i està a l'espera del resultat de l'autòpsia per a esclarir els fets.

També et pot interessar

stats