Un gos de la Policia Local frustra l'enviament de 4,2 quilos de marihuana d'Alacant a Romania

El gos va marcar unes bosses que estaven en un autocar a l'estació d'autobusos que pertanyien a un jove que volia traure la droga d'Espanya i introduir-la en el mercat il·lícit romanés

El gos de la unitat canina de la Policia Local d'Alacant amb la marihuana confiscada
El gos de la unitat canina de la Policia Local d'Alacant amb la marihuana confiscada / Ajuntament d'Alacant

La Unitat Canina de la Policia Local d'Alacant i la Policia Nacional han col·laborat en la detenció a la capital alacantina d'un jove romanés de 21 anys que transportava 4,2 quilos de marihuana i que anava a eixir cap al seu país, segons han informat este dimarts fonts de tots dos cossos policials.

La detenció es va produir després que, en un dels controls habituals que es fan a l'estació d'autobusos, un gos especialitzat en detecció d'estupefaents de la Policia Local marcara unes bosses que estaven en un autocar que es dirigia a Romania.

El detingut portava cinc paquets envasats al buit amb més de quatre quilos de marihuana. Quan es va fer una anàlisi més exhaustiva de les pertinences de l'arrestat, es va constatar que també duia una màquina envasadora per a empaquetar les bosses.

La Policia Nacional ha conclòs que el sospitós custodiava la droga per a traure-la d'Espanya i introduir-la en el mercat il·lícit romanés. El jove, sense antecedents, ha passat a disposició judicial per un presumpte delicte de tràfic de drogues.

També et pot interessar

stats