Un home de 59 anys mor sobtadament mentre corria la Volta a Peu de Vilamarxant

L'Ajuntament suspén la carrera en la resta de categories i posposa al 20 d'octubre l'esdeveniment previst per a esta vesprada

Vista de Vilamarxant (arxiu)
Vista de Vilamarxant (arxiu)

Un corredor popular de 59 anys ha mort este dimecres quan participava en la Volta a Peu que organitza Vilamarxant amb motiu del Nou d'Octubre. El Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències (CICU) de la Generalitat ha confirmat el tràgic succés, l'avís del qual els ha arribat cap a les 10:00 hores.

Segons sembla, l'home s'ha desplomat de sobte mentre participava en la carrera popular. Fins al lloc s'ha mobilitzat un equip del SAMU i el personal sanitari ha procedit a ferr-li maniobres de reanimació, però desgraciadament no hi ha hagut resposta i no han pogut salvar-lo.

Després del tràgic incident, l'Ajuntament de Vilamarxant ha cancel·lat la resta de carreres amb participants de categories inferiors. Així mateix, ha traslladat que l'esdeveniment previst per a esta vesprada es posposa per al pròxim 20 d'octubre a les 19:00 hores. Des de la corporació municipal han expressat les seues condolences a la família i amics del difunt.

També et pot interessar

stats