Un home amenaça de mort un altre a Elx després de quedar per una aplicació de cites i ser rebutjat

Quan l'altra part li va explicar que “no li agradava”, el detingut li va furtar sis euros i li va ratllar el cotxe, fet que desencadenà una baralla entre els dos

Un agent de la Policia Local d'Elx, junt amb un vehicle (arxiu)
Un agent de la Policia Local d'Elx, junt amb un vehicle (arxiu) / Ajuntament d'Elx

Un home de 39 anys ha sigut detingut a Elx (Baix Vinalopó) per ratllar-li el cotxe a un altre home. Després d'haver quedat en línia i conéixer-se presencialment, aquest el va rebutjar.

Segons la policia local il·licitana, els fets van ocórrer el 7 de gener, quan es va rebre avís que hi havia dos homes pegant-se a l'avinguda de Novelda. En arribar només n'hi havia un, que els va explicar que havia quedat amb l'altre per un web de cites i que, en veure'l en persona, li va explicar que "no li agradava".

Això va fer que el segon individu reaccionara de manera agressiva i que l'amenaçara de drogar-lo i matar-lo, a més d'exigir-li els diners que acabava de pagar al taxi que li havia portat fins allí: "Dona'm els diners o et destrosse el cotxe i et mate".

L'home li va donar els sis euros que portava en efectiu, però l'agressor va respondre ratllant-li el lateral del vehicle amb una clau, a més de donar puntades a l'espill retrovisor, fet que va desencadenar la baralla.

La víctima va ensenyar als agents una fotografia de l'altre home, que va ser ràpidament reconegut perquè tenia antecedents policials. Una vegada localitzat al seu domicili, va reconéixer els fets amb l'argument que hi havia hagut un malentés i no va poder evitar posar-se "molt nerviós".

També et pot interessar

stats