Un home apunyala un amic per a defensar la dona d'este, en un cas de violència masclista a Beniarjó

El ferit per arma blanca és un home de 27 anys, que ha sigut traslladat amb una ambulància del SAMU a l'Hospital de Gandia

L'apunyalament ha ocorregut a les 4:30 hores d'este diumenge, quan les tres persones implicades estaven juntes en un habitatge
L'apunyalament ha ocorregut a les 4:30 hores d'este diumenge, quan les tres persones implicades estaven juntes en un habitatge / À Punt NTC

La Guàrdia Civil investiga a Beniarjó (Safor) l'apunyalament d'un home per part d'un amic per a defensar a la dona del primer d'un episodi de violència masclista, segons han informat fonts pròximes a la investigació.

Els fets han ocorregut a les 4:30 hores d'este diumenge a la localitat de la Safor, quan les tres persones implicades estaven juntes en un habitatge. Ha sigut aleshores quan s'ha produït una baralla entre els dos homes i un ha apunyalat a l'altre per a, segons apunten les primeres informacions, defensar la dona d'un episodi de violència masclista.

El ferit per arma blanca és un home de 27 anys, que ha sigut traslladat amb una ambulància del SAMU a l'Hospital de Gandia (Safor), segons han informat fonts del Centre d'Informació de Coordinació d'Urgències.

El presumpte autor de l'apunyalament està detingut, mentre que la dona ha denunciat a la seua parella per violència de gènere.

016, telèfon d'assistència gratuïta 24 hores

El 016 és el telèfon d'assistència gratuïta per a situacions de maltractaments. Atén les 24 hores del dia i en 53 idiomes diferents, també en el correu electrònic 016-online@igualdad.gob.es i el número de WhatsApp 600 000 016. Els menors poden dirigir-se al telèfon de la Fundació ANAR: 900 20 20 10.

En una situació d'emergència, es pot telefonar a l'112 o als telèfons de la Policia Nacional 091 i de la Guàrdia Civil 062. En cas de no poder telefonar, es pot recórrer a l'aplicació Alertcops, que permet enviar un senyal d'alerta a la policia amb geolocalització.

També et pot interessar

stats