Un incendi a la cuina d'un restaurant obliga a desallotjar una finca al centre de València

El foc, que s'ha propagat pel fals sostre, ha causat només danys materials al local de restauració

En imatges, la crònica de l'actuació dels bombers al centre de València / À Punt NTC

Un incendi ha arrasat este dijous la cuina d'un restaurant asiàtic i ha obligat a desallotjar una finca de 50 veïns del centre de València, al carrer Pere III el Gran amb Antic Regne, al barri de Russafa. Al migdia, els veïns de l'immoble han donat l'alertat als bombers després de veure eixir fum del local, que encara no havia obert les portes al públic. També han avisat un grup de treballadors que hi havia al restaurant, que estaven en una altra cuina i no s'havien adonat del foc.

El foc s'ha estés des de la cuina cap a la resta del local pel fals sostre. Els danys són estrictament materials, segons ha informat des del terreny David Torres, reporter del magazín d'À Punt Bon dia, Comunitat Valenciana. L'informe dels bombers parla de dos persones ateses a l'ambulància, que no han requerit atenció hospitalària.

Les tasques d'extinció del foc han causat gran expectació als voltants de la finca, que s'ha omplit de curiosos i ha esdevingut una atracció turística més del centre de València. Molts s'han acostat des de les proximitats, atrets per la columna de fum que conduïa cap al terrat la canalització de gasos de la finca.

També et pot interessar

stats