Un monitor de tenis admet violacions continuades a una alumna menor que va deixar embarassada a la Vall d'Uixó

L'acusat reconeix els fets en el juí a l'Audiència Provincial de Castelló i demana perdó la víctima, que tenia catorze anys i va haver de sotmetre's a un avortament

L'acusat, d'esquenes, custiodiat per dos agents de Policia Nacional en el juí
L'acusat, d'esquenes, custodiat per dos agents de Policia Nacional en el juí / À Punt NTC

Un entrenador de tenis acusat de violar de manera continuada una de les alumnes, fins al punt de deixar-la embarassada, s'ha confessat culpable este dilluns en el juí que s'ha celebrat contra ell a l'Audiència Provincial de Castelló. La víctima, que tenia catorze anys en el moment dels fets, va haver de sotmetre's a un avortament. El processat, de 56 anys quan va cometre les agressions sexuals que l'han fet seure en el banc dels acusats, ha reconegut els fets i ha mostrat "penediment total" abans de demanar perdó a la víctima i els familiars.

L'escrit d'acusació de la Fiscalia manté que entre setembre del 2022 i abril del 2023 l'encausat es va interessar pel rendiment esportiu de la xiqueta i que va aprofitar-se de la confiança dels progenitors per a dur-la a entrenar a una pista de què era propietari. Així, l'arreplegava ell mateix per a entrenar a sa casa —que, a més, tenia un gimnàs—, amb l'excusa de fer entrenament físic. En este habitatge és on va cometre les agressions sexuals que ara ha reconegut davant de la jutgessa.

En un principi, el monitor s'enfrontava a una pena de díhuit anys de presó per un delicte continuat d'agressió sexual a menor de setze anys. El ministeri públic, no obstant això, ha rebaixat la petició a deu anys basant-se en el reconeixement dels fets i perquè també ha pagat ja una indemnització de 50.000 euros per danys morals a la denunciant.

Així mateix, la fiscal sol·licita la inhabilitació especial de l'acusat per a qualsevol professió, ofici o activitat, siguen o no retribuïts, que comporte contacte regular i directe amb menors d'edat per temps de vint anys. També que se li sotmeta a una llibertat vigilada quan acabe la pena de presó i una orde d'allunyament per tal que no es puga acostar a la víctima a menys de 500 m, al domicili, lloc de treball o qualsevol altre lloc que freqüente. A més, té la prohibició de comunicar-se amb ella per qualsevol mitjà o procediment durant vint anys.

També et pot interessar

stats