Un adolescent mort i catorze ferits en un accident múltiple a l’AP-7 a l’altura de Moncofa

La meitat dels ferits són menors, d'entre set i setze anys, i un d'ells està ingressat a l'UCI pediàtrica de l'Hospital General de Castelló

Accident en Moncofa / À Punt NTC
À Punt NTC
À Punt NTC @apuntnoticies
30 d'agost 2024 - 08:02 Actualitzat: 30 d'agost 2024 - 19:39

Una adolescent de quinze anys ha mort i catorze persones han resultat ferides en un accident de trànsit múltiple a l'AP-7 ocorregut la a les 23:50 del dijous a l'altura de Moncofa i en sentit Castelló, segons ha informat el Consorci Provincial de Bombers de Castelló. Encara s'investiguen les causes del sinistre, en què han xocat diversos cotxes.

Els agents han col·laborat amb el SAMU per a atendre els ferits, la meitat són menors d'entre set i setze anys. Onze d'estes persones han hagut de ser traslladades a l'Hospital General de Castelló i l'Hospital la Plana de Vila-real i quatre d'elles estan greus. Entre les hospitalitzades a Castelló de la Plana hi ha dos xiquets amb fractures. Un d'ells, de deu anys, està ingressat a l'UCI pediàtrica amb pronòstic reservat.

Fonts sanitàries han informat que de les catorze persones ferides, nou han rebut l’alta hospitalària i cinc continuen ingressades. Entre elles, el menor de deu anys que segueix a l’UCI pediàtrica i un xiquet de set anys a l’àrea de Pediatria, tots dos a l’Hospital General de Castelló. Pel que fa a l’Hospital de la Plana, també hi ha un xiquet de set anys i un home de 50 anys i una dona 73 anys, tots dos amb pronòstic reservat. 

Pel que fa al mort, els bombers han hagut d'esperar l'autorització de la Guàrdia Civil per a rescatar el cadàver, que havia quedat atrapat al vehicle, segons les fonts mencionades. El CICU ha mobilitzat tres unitats de SAMU, tres més de SVB i una ambulància.

També et pot interessar

stats