Un mort i huit ferits en l'aparatós accident d'una furgoneta al Pilar de la Foradada

El vehicle ha bolcat a l'AP-7 i els ocupants hi han quedat atrapats, dos dels quals tenen lesions greus 

Els bombers treballen a la zona de l'accident
Els bombers treballen a la zona de l'accident / Consorci Provincial de Bombers d'Alacant

Un greu accident de trànsit, al terme municipal del Pilar de la Foradada. Un home ha mort i huit persones més han patit ferides de diversa consideració a primera hora d'aquest dimecres quan la furgoneta en què anaven ha bolcat a l'autopista AP-7, al pas per la Devesa de Campoamor. 

Segons han informat a Efe fonts sanitàries i del Consorci Provincial de Bombers d'Alacant, la víctima mortal ha perdut la vida en l'acte i dos homes més, de 19 i 28 anys, tenen lesions d'una certa gravetat. Els altres sis ocupants han resultat ferits lleus.

Els bombers desplegats treballen per a alliberar els atrapats de la furgoneta sinistrada
Els bombers desplegats treballen per a alliberar els atrapats de la furgoneta sinistrada / Consorci Provincial de Bombers d'Alacant

El brutal sinistre ha ocorregut minuts abans de les set del matí a l'altura del quilòmetre 768 de l'AP-7, a l'eixida de la Devesa de Campoamor. El vehicle se n'ha eixit de la calçada, ha fet mitja volta de campana i, finalment, ha acabat cap per avall.

Els passatgers, que pel que sembla es desplaçaven a la faena, han quedat atrapats dins i els bombers del parc de Torrevella han hagut d'acudir al lloc per a excarcerar-los, segons les mateixes fonts. Lamentablement, el dispositiu sanitari no ha pogut fer res per salvar-li la vida a un dels homes, que ja havia mort. 

També et pot interessar

stats