Una banda d’assaltants atemoreix les pedanies del sud de València

Aquest dijous de matinada s’ha produït un nou robatori violent en una casa d’horta, les víctimes són gent major

Imatge de l'última casa assaltada per la banda en una de les pedanies del sud de València / À Punt NTC

Un nou robatori violent a les pedanies del sud de València té atemorit el veïnat de la zona. L’últim assalt s’ha produït aquest dijous al voltant de les quatre de la matinada per part de tres individus que s’han colat per una finestra lateral. 

Una vegada dins de la casa d’horta ubicada al carrer Font d’en Corts, han tirat a terra un home major d’un espentó i a continuació s’han centrat a neutralitzar el gendre. José Luis, familiar de les víctimes, ha explicat a À Punt NTC que “li pegaren una pallissa ben pegada”, li posaren un tornavís a la gola i li demanaren tots els efectes de valor que tenia. 

Després d'aconseguir l’or i els diners que guardaven a l’habitatge, els assaltants fugiren. Ara, la policia investiga senyals que van aparéixer al costat de la casa assaltada, com una lletra “A” que van identificar diumenge de vesprada. 

Vicenta Vilanova, veïna dels atracats, explica que tenen por perquè “ja queden poques cases que no hagen entrat”. Pep Leal, president de l’associació veïnal Font d’en Corts, narra com en el penúltim robatori a la zona els assaltants van amenaçar de tallar-li els dits a una dona amb un ganivet per a endur-se els anells que portava. 

El veïnat demana més vigilància policial per a fer front a la tornada a la zona d’aquesta violenta banda d'assaltants.

També et pot interessar

stats