Una baralla multitudinària a Canals se salda amb huit ferits per arma blanca i quatre detinguts

Una de les persones ferides es troba en estat greu i va ser traslladada a l’Hospital de Xàtiva

Baralla a Canals / À Punt NTC
À Punt NTC
À Punt NTC @apuntnoticies
17 de setembre 2024 - 08:52 Actualitzat: 17 de setembre 2024 - 15:10

Una batussa a Canals (Costera) en què es van veure implicades al voltant de vint persones va deixar dilluns a la vesprada huit persones ferides per arma blanca —una d'elles de gravetat— nou persones identificades i quatre persones detingudes. Segons han informat fonts de la Guàrdia Civil a À Punt Notícies, un dels detinguts era menor d'edat i ja ha sigut posat en llibertat.

Durant la baralla multitudinària, que va tindre lloc al centre urbà d’este municipi de 13.000 habitants, es van utilitzar navalles, trossos de cadires i mobiliari i pals de fusta. Als detinguts se'ls atribueixen els delictes de lesions i baralla tumultuària.

La batussa, en la qual es van veure implicats dos clans familiars, es va saldar finalment amb huit ferits per arma blanca, un d'ells greu que va ser traslladat a l'Hospital de Xàtiva. La Benemèrita assegura que estan revisant les imatges que s'han viralitzat a través de grups de WhatsApp i no descarten més detencions.

El Centre d'Informació i Coordinació d’Urgències (CICU) ha explicat que dilluns a les 20:00 hores van rebre l’avís per a assistir diverses persones ferides. Tres d’elles van acudir pels seus mitjans als centres de salut, dos van ser traslladades a l’Hospital de Xàtiva en una unitat de suport vital bàsic, i la resta, en una ambulància convencional, a l’Hospital d’Ontinyent. El CICU ha actualitzat la situació dels ferits i ha detallat que sols queden dos persones ingressades a l'hospital; una d'elles, un home de 42 anys amb pronòstic reservat a l'Hospital Lluís Alcanyís de Xàtiva. A la resta de ferits que van necessitar atenció sanitària ja els han donat l'alta.

Un vehicle afectat per la baralla a Canals
Un vehicle afectat per la baralla a Canals / À Punt NTC

També et pot interessar

stats